Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναρωτήθηκες γιατί σε λένε υπήκοο και όχι αυτόχθον ιθαγενη?

  Αναρωτήθηκες γιατί σε λένε υπήκοο και όχι αυτόχθον ιθαγενη?


Από εποχή Όθωνα έχεις χάσει σαν πολίτης την κυριαρχία σου. Αναρωτήθηκες γιατί σε λένε υπήκοο και όχι αυτόχθον ιθαγενη? Γιατί υπήκοος είναι ουσιαστικά αυτός ο σκυθρωπός η ραγιάς ο άνθρωπος της φαπας. Αυτός που υπακούει χωρίς να φέρει για τα κοινά άποψη. Με λίγα λόγια υπήκοος είναι ο άνθρωπος του σκασε και κολυμπά.
Ο ιθαγενης ονομάζεται ο νόμιμος, ο γνήσιος, αλλά και ο ντόπιος ο προερχόμενος από συγκεκριμένο γένος (ιθύς = ίσιος), ευθύς και γένος. Άρα όταν λέμε ιθαγένεια εννοούμε η συνέχεια τους γένους εξ αίματος.
Βλέπεις σήμερα ότι όλοι σε αναφέρουν ως υπήκοο. Γιατί πολύ απλά δεν σε αναγνωρίζουν ουσιαστικά ως πολίτη με ιθαγένεια ούτε αυτόχθον! Για να σε αναγνωρίσει κάποιος ως ιθαγενή. Θα πρέπει να έχει αναγνωρίσει την Ελλάδα ως Έθνος! Και όχι κράτος! Άλλο το έθνος άλλο το κράτος! Οι Έλληνες είναι πανάρχαιο έθνος με αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς!!! Όλα τα κόμματα λοιπόν μέσα στη βουλή και όσα είναι τώρα αλλά και όσα πέρασαν από την βουλή ΔΕΝ σε αναγνώρισε ΚΑΝΕΝΑ ως έθνος! Γιατί όλος ο πλούτος ανήκει στο έθνος των Ελλήνων και όχι στο κράτος που έχουν επιβάλλει τα κόμματα! Ο Καποδίστριας μας αναγνώρισε ως έθνος και για αυτό πήγε να κάνει εθνοσυνέλευση όμως βλέποντας ότι η Ελλάδα θα ξανά γίνει μεγάλη έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση πράγμα που έγινε. Και σου φέρανε τον Γερμανό αμουστακο Όθωνα όπου με την ΕΥΛΟΓΙΑ της εκκλησίας σε ονόμασαν υπήκοο! Υπάκουο! Σου κλέψανε τον πλούτο που είχε έτοιμο να σου φέρει ο Καποδίστριας και μέχρι σήμερα νομίζεις ότι είσαι ψωροκωστενα! Σήμερα λοιπόν ο μοναδικός που αναγνωρίζει την χώρα μας ως έθνος και εσένα ως ιθαγενή αυτόχθονα είναι ΜΟΝΟ ο Αρτέμης Σώρρας και η Ελλήνων Συνέλευσις!

Δεν υπάρχουν σχόλια