Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη σαπίλα..

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη σαπίλα..

Τέρμα τα ...να ένα μήλο
Μόνο σκοτάδι Άννα
Μας τέλειωσε το φεγγαράκι
Αποφασίστηκε
Απ τα 10 χρόνια σου... με Νόμο Φλωρίδη- Μητσοτάκη δεν είσαι πιά παιδί,και άν σε βιάσουν είναι απλώς πλημμέλημα ,η οτι εσύ έχεις συναινέσει!!!
Και αν νομίζεις οτι οι ΄΄κοκκινοι΄΄ του ΣΥΡΙΖΑ ΈΧΟΥΝ ΆΛΛΗ ΆΠΟΨΗ ΓΕΛΙΈΣΑΙ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε νόμο ότι ο βιασμός δεν είναι πλέον κακούργημα, αλλά πλημμέλημα
Ο Μίχος, τους είχε απειλήσει, πως αν καταδικαστεί θα τους πάρει μαζί του. Κι έτσι χωρίς καμία ντροπή και τσίπα, ο/η εισαγγελέας τον ξεπλένει και τον αθωώνει για τον βιασμό της 12χρονης και για την κατηγορία της μαστροπίας.
Η 12χρονη, είχε αναφέρει στην αρχική της κατάθεση, πως ανάμεσα στα 213 ονόματα, ήταν και πολιτικοί, που τους έβλεπε στην τηλεόραση.
Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εδώ.. πόσο ξεδιάντροπα, όλο το σύστημα, κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστικές αρχές, ΜΜΕ, Αστυνομία, Στρατός... ΟΛΟΙ, ξεπλένουν βιαστές, δολοφόνους αποβράσματα.. δεν μιλάει κανείς, δεν αντιδράει κανεις από όλους αυτούς.
Αυτό είναι το κράτος που θέλετε? Ανύπαρκτη δικαιοσύνη? Αυτή είναι η κοινωνία που θέλετε για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας?
Εσείς, που ακόμα υποστηρίζεται όλους αυτούς.. εσείς, που εχθές.. δεν κάνατε καμία αναφορά στην υπόθεση Μίχου, γιατί η παράταξη είναι πάνω από όλα...
Και που δεν συνειδητοποιείτε πως, αυτούς που υποστηρίζεται και καλύπτετε, αύριο, μεθάυριο, θα είστε εσείς που θα ποδοπατούν..
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη σαπίλα..
ΕΠΙ-ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΟ,ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ
Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "S 'Î Αννα κοιτάζει. Κοιτάζει τό φεγγγάρι καί λέει: <<Φεγγαράκι φωτεινό, φέγγει άπό τόν ουρανό. Σάν καντήλι κάθε βράδυ, φέγγει μέσα στό σκοτάδι>>. 116"
Όλες οι αντιδρ

Δεν υπάρχουν σχόλια