Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

 ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.... ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ...ΑΧΧΧ
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αίθουσα σύνταξης και κείμενο






Ο Γιώργος Στάσσης της ΔΕΗ είναι αναμφίβολα ένα λαμπρό παράδειγμα Έλληνα Manager. Παρέλαβε μια εταιρεία ημι-δημόσια, που αγκομαχούσε υπό το βάρος των χρεών των κοινωνικών τιμολογίων και της φθηνής κιλοβατώρας κι αφού την ιδιωτικοποιησε, αφού αύξησε το πάγιο κατά 1200% και την τιμή της κιλοβατώρας κατά 80%, δηλώνει περήφανος που τη μετέτρεψε σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, παίρνοντας κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις, με τεχνοκρατικά κριτήρια.
Και μιας και τα κατάφερε τόσο καλά να αναστήσει μια εταιρεία στις πλάτες των πελατών της, αυξάνοντας την τιμή πώλησης ενός κοινωνικού και σχεδόν μονοπωλιακού αγαθού, είπε να ανταμείψει τον εαυτό του με φαραωνικά μπόνους και να χτίσει μια βίλα 760τμ στη Τζια για να ξαποσταίνει από την πολυτάραχη, αγχώδη και πολύβουη ζωή της πόλης και των επιχειρήσεων.
Που τη σπουδάζουν αυτή τη μανατζερική ρε παιδιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια