Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ.

 

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ.

Η ΜΚΟ διαγράφηκε, διαλύθηκε και παράνομα ενεργεί. Νέο φρούτο στα δρώμενα. Κατέληξαν οικογενειακή επιχείρηση λατρείας μεταναστών με το αζημίωτο. €1000 για κάθε άφιξη (αίτηση ασύλου) που άμεσα απορρίπτεται, μετά €3000 για ένσταση κατά της απόφασης που πάλι απορρίπτεται και τελικά €5000 για το Ανώτατο. €9000 για κάθε λαθρομετανάστη.
Επιπρόσθετα χρεώνουν αλλά €1000 για μικροεξοδα, αίτηση στο Ανώτατο €750, χαρτόσημα και μικροέξοδα €250. Τελικό το ποσό είσπραξης ανά λαθρομετανάστη είναι €10,000.
Όντως είναι πολλά τα χρήματα για χίλιους και πλέον λαθρομετανάστες κάθε μήνα. Δηλαδή €1,000,000 και βάλε τον μήνα με τον Φόρο Εισοδήματος να σφύρα αδιάφορα.
Θαυμάστε τον προστάτη που πάλι μίλησε.
Με έτσι εισοδήματα άνετα μπορούν να τους συντηρούν οι ίδιοι αλλά θέλουν τα κορόιδα να πληρώνουν. Τα δικά τους χρήματα είναι ευλογημένα από τον Αλλάχ.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "DorosPolykarpou @PolykarpouD 200 άστεγοι προσφυγες κατεβαίνουν στους δρόμους λόγω απόγνωσης και αντί η κοινωνική αρχή να αναζητήσει λύσεις μαζί με την κυβέρνηση υποκινεί σε ρατσισμό και βία μιλώντας για "ανταρσίες" "εξεγέρσεις" κ.α.... @Cyprus_Police @LawOfficeCY ΧΛΩΡΑΚΑ (Chloraka) To Χωριό μας Xara Vamvatsoyli 11h + i PIK news new.cyprusnews.eu BINTEO: Εξέγερση αλλοδαπών στην Χλώρακα- Ζητούν ρεύμα και νερό CyprusNews.eu"

Δεν υπάρχουν σχόλια