Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κανονικότητα που περιμένατε, ήρθε.

 Η κανονικότητα που περιμένατε, ήρθε.

Στην οδό Πολυλά στα Πατήσια όπου επιχειρείται η έξωση μετά από πλειστηριασμό της μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 800 ευρώ σε κοινόχρηστα, εκτός από τους Ασφαλίτες και τις Διμοιρίες των ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν κανένα να πλησιάσει, έφτασαν και τρία πυροσβεστικά οχήματα και ακούστηκε απ' τον ασύρματο ότι θα επιχειρήσουν να βγάλουν την κ. Δήμητρα και την κόρη της, την Μυρτώ από το... μπαλκόνι.
Ναι, σε μια χώρα που καίγεται απ' άκρη σε άκρη και οι πυρόπληκτοι ικετεύουν για ένα πυροσβεστικό, άνδρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα διατέθηκαν για έξωση οικογένειας από πρώτη κατοικία.
Η κ. Δήμητρα, δημόσιος υπάλληλος, μάνα δυο φοιτητών που άρπαξε ένα μαχαίρι για να αυτοτραυματιστεί, λέει τώρα "Στο Κόκκινο" ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ζωντανή από το σπίτι της. Πρόκειται για πρώτη κατοικία, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο. Αστυνομικοί με πολιτικά σπάσανε την πόρτα και ξεκολλήσανε ακόμα και την κάσα. Από κάτω διμοιρίες των ΜΑΤ, έχουν αποκλείσει το στενό που βρίσκεται το σπίτι και εμποδίζουν τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να πλησιάσει, λες και πρόκειται για αντιτρομοκρατική επιχείρηση.
Απίστευτο ναι. Και δυστοπικό.
Η κανονικότητα που περιμένατε, ήρθε.
@AretiAthanasiu
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σκούτερ, ασθενοφόρο, αυτοκίνητο και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια