Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια εικόνα…, χίλιες ΨΕΥΤΙΕΣ

 


Μια εικόνα…, χίλιες ΨΕΥΤΙΕΣ




Μια εικόνα…, χίλιες ΨΕΥΤΙΕΣ

Σκάλιζα σήμερα να βρω κάτι βιβλία παλιά και βρήκα μερικές φωτογραφίες, που με τα Ψέματα τους άλλαξαν τον κόσμο. Επίσης άλλαξαν και τον βαθμό Ηλιθιότητας που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος.
Στην πρώτη φωτογραφία, έχουμε τον δήθεν κορμοράνο του «Κουβέιτ». Όσοι θυμάστε, με την αποχώρηση του Ιράκ από το Κουβέιτ, ο Χουσεΐν έδωσε διαταγή να ανατινάξουν κάποιες πετρελαιοπηγές. 
Αμέσως το CNN μας πέταξε στα μούτρα μια φωτογραφία για ένα κορμοράνο, βουτηγμένο μέσα στην πίσσα και στο πετρέλαιο.
Τελικά ανακαλύψαμε πως ο κορμοράνος, άνηκε σ’ ένα ζωολογικό κήπο της Αγγλίας, και τον περιέχυσαν με κατράμι και πίσσα, για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Αποτέλεσμα; Κλαίγαμε όλοι για μέρες, τον καημένο κορμοράνο και όλος ο πλανήτης σύσσωμος, έδωσε το πράσινο φως στην Αμερική, για την επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου». Καταστρέψαμε μια ολόκληρη χώρα κι ένα λαό, ο οποίος υποφέρει μέχρι σήμερα, για έναν Κορμοράνο. 
Και κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ…, τι γύρευαν οι κορμοράνοι, Ιανουάριο μήνα, στον Περσικό Κόλπο.
Τέλος πάντων!
Στην δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε το κοριτσάκι με τον Γύπα. Αρχές της δεκαετίας του ’90, στην μεγάλη πείνα του Σουδάν, κάποιος φωτογράφος πήρε ένα κοριτσάκι, από το διπλανό χωριό (φαίνεται και στην φωτογραφία) και το έβαλε μπροστά από ένα γύπα, για να μοιάζει πως το όρνεο περιμένει το κοριτσάκι να πεθάνει για να το φάει.
Ο Φωτογράφος δεν χάρηκε όμως πολύ τα βραβεία που μάζεψε για την φωτογραφία του αυτή. Αυτοκτόνησε μετά από λίγους μήνες
Σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, κάποιος ακροατής τον ρώτησε: -Τί απέγινε το κοριτσάκι; και ο φωτογράφος απάντησε πως δεν γνωρίζει, γιατί βιαζόταν να προλάβει μια πτήση. 
Και ο τηλεθεατής συνέχισε: -Δηλαδή στην φωτογραφία υπάρχουν δύο Γύπες, απλά ο ένας κρατούσε την φωτογραφική. 
Ο φωτογράφος μετά από αυτό έπεσε σε κατάθλιψη, ξεκίνησε τα ναρκωτικά και τελικά αυτοκτόνησε.

Αποτέλεσμα; Μετά τον Παγκόσμιο θρήνο για το κοριτσάκι, πλημμύρησε η Αφρική με όλων των ειδών «Μη Κυβερνητικές Εταιρίες», για να σώσουν τον κόσμο που πεινούσε.
 Με συναυλίες Ροκ, Εράνους του Ερυθρού Σταυρού, κονδύλια από όλες τις χώρες, με αποστολές του ΟΗΕ κλπ κλπ κλπ, τι πετύχαμε; Εξανεμίστηκαν δισεκατομμύρια δολάρια (φαγώθηκαν δηλαδή) και σήμερα οι χώρες τις Αφρικής πεινάνε περισσότερο από τότε.
Τέλος πάντων!
Στην τρίτη φωτογραφία και πιο πρόσφατη, ο γνωστός σε όλους μας Άϊλαν. Κανείς δεν ξέρει που και πως πέθανε το μωρό. Λέγεται πως πέθανε σε ναυάγιο μαζί με την μητέρα του κι ένα αδερφάκι του στο Αιγαίο. 
Ο πατέρας του έδωσε άπειρες συνεντεύξεις κλαίγοντας στα ΜΜΕ και κανένας δεν σκέφτηκε να τον συλλάβει και να τον καταδικάσει, αφού έβαλε τα μωρά και την γυναίκα του σε μια αυτοσχέδια βάρκα, δήθεν για να σωθεί από κάποιον πόλεμο.
Το σωματάκι του Άϊλαν, μεταφέρθηκε και φωτογραφήθηκε σε μια παραλία της Τουρκίας και η φωτογραφία του μεταδόθηκε παντού κάνοντας ολόκληρο τον πλανήτη να κλαίει με αναφιλητά για μέρες.
Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας, οι δύο τούρκοι ακτιβιστές ετοιμάζονται για την φωτογράφηση και στο βάθος βλέπουμε δύο τούρκους ψαράδες, να ψαρεύουν αμέριμνοι με πετονιά. Δεξιά βλέπουμε ολόκληρο το επιτελείο που πήρε μέρος στο στήσιμο της σκηνής.
Κανείς από όλους αυτούς, δεν σκέφτηκε, ούτε ήξερε μάλλον, πως η θάλασσα ποτέ δεν ξεβράζει μακρόστενα αντικείμενα (ανθρώπους, μπουκάλια, κορμούς δέντρων κλπ), κάθετα προς την παραλία. Ευτυχώς κάποιος ζωγράφος (στην τέταρτη φωτογραφία), έσωσε κάπως την κατάσταση και ζωγράφισε το άψυχο σωματάκι του μικρού Άϊλαν, παράλληλα με την παραλία.
Αποτέλεσμα; Την επομένη της φωτογράφησης του μικρού Άϊλαν, η κυρία Μέρκελ μαζί με τον Καγκελάριο της Αυστρίας, άνοιξαν τα σύνορα της Ευρώπης, για όποιον ήθελε ένα Επίδομα. Από την Αφρική μέχρι την Ασία τρέχουν μέχρι σήμερα για να προλάβουν την Επιχορήγηση.
Σημ: Φωτογραφίες από την Ουκρανία δεν έχω βάλει, γιατί ακόμα ο πόλεμος συνεχίζεται και υποτίθεται πως πρέπει να είμαστε… εναντίον του Πούτιν, λες και έχουμε κανένα συμφέρον από τον Πούτιν.
Τέλος πάντων!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια