Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ

 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές 2023 ανακοίνωσε το ΚΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης.
4. Ξηροτύρη – Αικατερινάρη Ασημίνα. dr. Πολιτικός μηχανικός, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Η ΚΟΡΗ
«Πάγωσαν» όλοι στη Βουλή όταν άκουσαν την Ουρανία Αικατερινάρη, τη διευθύνουσα σύμβουλο, του Υπερταμείου, όπου μπαίνει όλη η δημόσια περιουσία προς ιδιωτικοποίηση, να παραδέχεται πως οι ετήσιες απολαβές της ανέρχονται σε 270.000 ευρώ!
Η Ουρανία Αικατερινάρη είναι πρώην αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΕΗ επί κυβέρνησης Σαμαρά και τον καιρό που η ΔΗΜΑΡ ήταν στην 3κομματική κυβέρνηση και κόρη της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα της ΔΗΜΑΡ, Ασήμινας Ξυροτύρη
Το όνομά της από την αρχή που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Ιανουάριο προκάλεσε έκπληξη, ενώ είναι υπόδικη για υπόθεση που αφορά παράνομη δανειοδότηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τη ΔΕΗ όταν η κα Αικατερινάρη ήταν Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας, ενώ παράλληλα, έχει ασκηθεί δίωξη κατά της Αικατερινάρη και κατά άλλων πέντε πρώην στελεχών της ΔΕΗ σε βαθμό κακουργήματος για απιστία από κοινού για ζημία που, σύμφωνα με την δικογραφία ανέρχεται σε 74,435 εκατ ευρώ.
===
ΕΔΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι ενώ ως αντιπολίτευση κατηγορούσε τη ΝΔ πως δίνει υπέρογκους μισθούς στα μέλη του ΤΧΣ, τώρα αύξησε τις ετήσιες απολαβές στα 270.000 ευρώ, όταν επί ΝΔ οι απολαβές ήταν 215.000 ευρώ, αύξηση δηλαδή 55.000 ευρώ.
Όλες οι αντιδρ

Δεν υπάρχουν σχόλια