Τον Θυμωμένο «Ποσειδώνα» Φοβούνται !! Είναι Αόρατος, Τρέχει Έως 200χλμ/Ώρα, Με Το Χτύπημα Της “Τρίαινας” Σηκώνει 500μ Τσουνάμι !!!

[ …το drone μπορεί αυτόνομα να βρίσκεται σε κατάσταση ύπνου σε ένα απομονωμένο μέρος και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί και να κινηθεί με υψηλή ταχύτητα – έως και 200 ​​χιλιόμετρα την ώρα, μεταφέροντας 100 κιλοτόνους πυρομαχικών… ]

Φωτογραφία, βίντεο: © RIA Novosti / Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας; Προσωπικό αρχείο του Andrey Koshkin. 5-tv.ru

Το τρομερό μυστικό του «Ποσειδώνα»: ένας πολιτικός επιστήμονας εξήγησε τον άγριο φόβο της Δύσης για τη ρωσική υπερ-τορπίλη

Πολιτικός επιστήμονας Koshkin: Οι δυτικές χώρες δεν έχουν προστατευτικά μέτρα κατά του πυρηνικού drone Poseidon

Οι συζητήσεις έχουν ενταθεί στις χώρες του ΝΑΤΟ για τις δυνατότητες του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας.

Στην Ιαπωνία, δεν ήταν χωρίς λόγο που ανησυχούσαν για τις δυνατότητες του ρωσικού πυρηνικού drone Poseidon. Για ένα νησιωτικό κράτος, ένα όπλο ικανό να προκαλέσει τσουνάμι μπορεί να απειλήσει την πλήρη καταστροφή. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο 5-tv.ru ο στρατιωτικός πολιτικός επιστήμονας Andrei Koshkin, σχολιάζοντας άρθρο του Ιάπωνα δημοσιογράφου Kazuhiko Inoue σχετικά με τα τεχνικά δεδομένα του πυραύλου Poseidon.

Στο υλικό του, επεσήμανε ότι το ρωσικό υποβρύχιο drone είναι σχεδόν αδύνατο να αναχαιτιστεί λόγω της υψηλής ταχύτητας και του βάθους στο οποίο μπορεί να κινηθεί. Εν τω μεταξύ, η έκρηξη του Ποσειδώνα στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών θα προκαλέσει ένα κύμα ύψους 500 μέτρων, το οποίο θα καλύψει όχι μόνο το περίφημο Άγαλμα της Ελευθερίας (93 μέτρα), αλλά και  το Empire State Building (443 μέτρα).

Με τη σειρά του, ο Koshkin σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, συζητούν τώρα ενεργά το ενδεχόμενο η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, εξετάζοντας όλες τις επιλογές.

«Για την Ιαπωνία, η επιλογή του Ποσειδώνα είναι πολύ σχετική, γιατί πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος και για αυτούς η χρήση της δύναμης ενός τεχνητά δημιουργημένου τσουνάμι είναι πολύ ευαίσθητη. Επιπλέον, είναι το μόνο έθνος που επέζησε από την επίθεση με πυρηνικά όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη και από την  τραγωδία της Φουκουσίμα. Γενικά, αυτό είναι ένα είδος απάντησης στη συζήτηση που δημιουργεί τεχνητά η συλλογική Δύση σήμερα», εξήγησε ο πολιτικός επιστήμονας την ανησυχία της Ιαπωνίας για τον Ποσειδώνα.

Την ίδια στιγμή, η Ιαπωνία δεν γνωρίζει καν όλες τις ευκαιρίες και τις απειλές που περιέχει η ρωσική σούπερ τορπίλη, σημείωσε ο Koshkin.

«Μεταξύ άλλων, ο εμπειρογνώμονας δεν έδειξε ότι το drone μπορεί αυτόνομα να βρίσκεται σε κατάσταση ύπνου σε ένα απομονωμένο μέρος και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί και να κινηθεί με υψηλή ταχύτητα – έως και 200 ​​χιλιόμετρα την ώρα, μεταφέροντας 100 κιλοτόνους πυρομαχικών. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα Poseidon, και υπάρχουν έξι από αυτά σε ένα υποβρύχιο. Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη εκείνοι οι θερμοκέφαλοι που σήμερα δηλώνουν με γενναιότητα ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα κατά της Ρωσίας ως προληπτικό μέτρο», τόνισε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον Koshkin, έργα όπως το Poseidon είναι πολύ ευαίσθητα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και η πιθανή χρήση τους θα προκαλέσει απόλυτο πανικό εκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες η ρωσική σούπερ τορπίλη ονομάστηκε το όπλο της Doomsday.

«Δεν θέλουν καν να το αναλύσουν συγκεκριμένα, γιατί δεν έχουν ακόμη σοβαρά μέτρα προστασίας και αυτά τα όπλα δεν μπορούν να αποτραπούν, όπως είναι αδύνατο να αποτρέψουν τους βαλλιστικούς πυραύλους Kinzhal και Sarmat. Είναι επίσης πολύ επικίνδυνα όπλα για τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της εξαπόλυσης ενός πολέμου θερμοπυρηνικών πυραύλων», είπε ο πολιτικός επιστήμονας.

Στις αρχές Οκτωβρίου, η υπηρεσία πληροφοριών του ΝΑΤΟ έστειλε μια έκθεση για τις κινήσεις του ρωσικού υποβρυχίου Belgorod σε βασικά κράτη μέλη του μπλοκ και επεσήμανε τη δυνατότητα δοκιμής της πυρηνικής υπερτορπίλης Poseidon.

Την πιθανότητα ενός ρωσικού χτυπήματος φοβάται όλο και περισσότερο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο αρχηγός του επιτελείου της χώρας, Τόνι Ραντάκιν, είπε ότι η Μόσχα είναι ικανή να επιτεθεί στο Λονδίνο κυριολεκτικά από όλες τις πλευρές – στην ξηρά, στο νερό, ακόμη και από το διάστημα, έχοντας προηγουμένως αποκλείσει όλα τα κανάλια επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.

Όπως ανέφερε το 5-tv.ru, τον Ιούλιο το ρωσικό ναυτικό παρέλαβε το υποβρύχιο Belgorod, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει πολλά πυρηνικά drones τύπου Poseidon .

5–tv-ru

…………………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει μέχρι και την δυτική ακτή των Η.Π.Α

Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει τώρα και στην Κίνα

Ο Πούτιν το ξεκαθάρισε: Δεν υπάρχει μόνο ο “Ποσειδώνας” (ΒΙΝΤΕΟ)

La Repubblica: Το ΝΑΤΟ φοβάται τις δοκιμές της ρωσσικής πυρηνικής τορπίλης Poseidon

………………………………………………………………………………………………….

  1. ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

     ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ……………………………………………………………………………….

     ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

    ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

     ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
    ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”