Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

 

Έλληνα γνωρίζεις ότι όσοι ζουν στην Ελλάδα και είναι εβραϊκής καταγωγής δεν πληρώνουν φόρους με νόμο "Εθνάρχη" Καραμανλή? Γνωρίζεις μήπως ότι Κ.Ι.Σ= (κεντρικό Ισραηλινο συμβούλιο) είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου? Τράβα κουπί μέχρι να το συνειδητοποιήσεις! Πλήρωνε φόρους ψώνιζε από το καλάθι του νοικοκυριού και όταν σου έρθει η ΔΕΗ 1500€ και πάνω....αν δεν πάθεις εγκεφαλικό πλήρωνε με ότι δυνάμεις σου έχουν απομείνει.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΊΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ:
Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.
21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.
21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).
21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.
21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια