Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

*ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ*

  Βασιλειάδης Δημήτριος 

ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

 

Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι οι λέξεις μπορούν να αναβιώσουν τα νεκρά κύτταρα!
Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι με την τεράστια δύναμη της λέξης.
Πώς το κατάφεραν αυτό; Έρευνες δείχνουν ότι τα συστήματα θυμούνται τις συνθήκες που τα επηρεάζουν και ότι οι πληροφορίες αποθηκεύονται εκεί.
Ας ξεκινήσουμε με τη σειρά.
Πολύ πίσω στο 1949 οι ερευνητές Enrico Fermi, Ulam και Pasta μελετούν μη γραμμικά συστήματα - συστήματα ταλαντωτών, των οποίων οι ιδιότητες εξαρτώνται από τις διαδικασίες τους.
Αυτά τα συστήματα συμπεριφέρθηκαν ασυνήθιστα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Έρευνες δείχνουν ότι τα συστήματα θυμούνται τις συνθήκες που τα επηρεάζουν, και αυτές οι πληροφορίες μένουν σε αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τυπικό παράδειγμα είναι ένα μόριο DNA που αποθηκεύει την πληροφοριακή μνήμη του σώματος.
Εκείνες τις μέρες, οι επιστήμονες αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν ένα μη ευφυές μόριο χωρίς εγκεφαλικές δομές ή νευρικό σύστημα να έχει μια μνήμη που ξεπερνά κάθε σύγχρονο υπολογιστή στην ακρίβεια. Αργότερα οι επιστήμονες ανακάλυψαν μυστηριώδεις σόλιτονες.
Τρελοί άνθρωποι, τρελοί άνθρωποι...
Ένα soliton είναι ένα δομικά σταθερό κύμα που βρίσκεται σε μη γραμμικά συστήματα.
Η έκπληξη των επιστημόνων δεν είχε όρια.
Άλλωστε, αυτά τα κύματα συμπεριφέρονται σαν ευφυή όντα.
Και μόνο μετά από 40 χρόνια οι επιστήμονες μπόρεσαν να προχωρήσουν σε αυτή την έρευνα.
Η ουσία του πειράματος ήταν: χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες συσκευές, οι επιστήμονες μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την πορεία αυτών των κυμάτων στην αλυσίδα DNA.
Διασχίζοντας την αλυσίδα, το κύμα διάβασε πλήρως τις πληροφορίες.
Μπορεί να συγκριθεί με ένα άτομο που διαβάζει ένα ανοιχτό βιβλίο, μόνο εκατοντάδες φορές πιο ακριβές.
Όλοι οι πειραματιστές κατά τη διάρκεια της μελέτης είχαν την ίδια απορία - γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι solitons και ποιος τους δίνει τέτοια εντολή;
Γιατί συμπεριφέρονται έτσι τα αλμυρά;
Ο επιστήμονας Petr Petrovich Garyaev διεξήγαγε μια μελέτη.
Προσπάθησε να επηρεάσει τους solitons με ανθρώπινη ομιλία καταγεγραμμένη σε μέσο ειδήσεων.
Αυτό που είδαν οι επιστήμονες ξεπέρασε κάθε προσδοκία - υπό την επήρεια λέξεων, ζωντάνεψαν οι αλατιέρες. Οι ερευνητές προχώρησαν παραπέρα - στέλνοντας αυτά τα κύματα στους κόκκους σιταριού,
Οι ερευνητές προχώρησαν παραπέρα - στέλνοντας αυτά τα κύματα σε κόκκους σιταριού που είχαν προηγουμένως εκτεθεί σε τέτοια δόση ραδιενεργού ακτινοβολίας που προκαλεί τις αλυσίδες DNA να σπάσουν και να γίνουν άψυχες.
Μετά την έκθεση, οι σπόροι σιταριού φύτρωσαν.
Στο μικροσκόπιο παρατηρείται η ανάκτηση του DNA που καταστρέφεται από την ακτινοβολία.
Αποδεικνύεται ότι οι ανθρώπινες λέξεις μπόρεσαν να αναβιώσουν ένα νεκρό κύτταρο, τ. Λοιπόν. υπό την επήρεια λέξεων, οι σόλιτονες αρχίζουν να κατέχουν δύναμη που δίνει ζωή. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από ερευνητές άλλων χωρών - Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αμερική.
Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα στο οποίο η ανθρώπινη ομιλία μεταμορφώνεται σε δονήσεις και τοποθετείται σε κύματα soliton, και στη συνέχεια επηρεάζουν το DNA των φυτών.
Ως αποτέλεσμα, η ανάπτυξη και η ποιότητα των φυτών έχουν επιταχυνθεί σημαντικά.
Έχουν επίσης διεξαχθεί πειράματα σε ζώα, βελτιώθηκε η αρτηριακή πίεση, ισοπεδώθηκε ο καρδιακός ρυθμός και οι σωματικοί δείκτες βελτιώθηκαν.
Οι ερευνητές δεν σταμάτησαν εκεί.
Έχουν διεξαχθεί πειράματα για τις επιπτώσεις της ανθρώπινης σκέψης στην κατάσταση του πλανήτη. Τα πειράματα διεξήχθησαν περισσότερες από μία φορές, με 60 και 100.000 άτομα να συμμετέχουν στην τελευταία.
Είναι πραγματικά πολλοί άνθρωποι.
Βασικός και απαραίτητος κανόνας για τη διεξαγωγή του πειράματος ήταν η παρουσία δημιουργικής σκέψης στους ανθρώπους.
Για να γίνει αυτό, οι άνθρωποι εθελοντικά μαζεύτηκαν σε ομάδες και διοχέτευσαν τις θετικές τους σκέψεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον πλανήτη μας.
Κατά τη διάρκεια και για λίγες ημέρες μειώθηκε απότομα η εγκληματικότητα στην πόλη! Η διαδικασία του δημιουργικού αντίκτυπου σκέψης καταγράφεται από επιστημονικά όργανα που καταγράφουν την πιο ισχυρή ροή θετικής ενέργειας.
Η ανθρώπινη σκέψη είναι υλικό!
Τα πειράματα έχουν αποδείξει τον υλισμό των ανθρώπινων σκέψεων και συναισθημάτων και την απίστευτη ικανότητά τους να αντιστέκονται στο κακό, τον θάνατο και τη βία.
Για πόσο καιρό, τα επιστημονικά μυαλά, χάρη στις αγνές σκέψεις και τις φιλοδοξίες τους, επιβεβαιώνουν επιστημονικά αρχαίες κοινές αλήθειες που οι ανθρώπινες σκέψεις μπορούν τόσο να δημιουργήσουν όσο και να καταστρέψουν.
όμως εξαρτάται από την κατεύθυνση της προσοχής αν κάποιος θα δημιουργήσει ή θα επηρεάσει αρνητικά τους άλλους και τους εαυτούς του. Χάρη στις καθαρές σκέψεις και τις φιλοδοξίες τους, επιβεβαιώνουν επιστημονικά τις αρχαίες κοινές αλήθειες που οι ανθρώπινες σκέψεις μπορούν τόσο να δημιουργήσουν όσο και να καταστρέψουν.
Η επιλογή αφήνεται στον άνθρωπο, γιατί η κατεύθυνση της προσοχής του εξαρτάται από το αν ένα άτομο θα δημιουργήσει ή θα επηρεάσει αρνητικά τους άλλους και τον εαυτό του. Η ανθρώπινη ζωή είναι μια διαρκής επιλογή και μπορεί κανείς να μάθει να την κάνει σωστά και συνειδητά
Τζούλια Μαμεντόβα.
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια