Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είμαστε πολύ λαρτζ λαός τελικά.

 Μαιρη Ε.Γ 

Είμαστε πολύ λαρτζ λαός τελικά. 616,38 € η μεγαβατώρα στην πλούσια Ελλάδα, ενώ μόλις 183,00 € στις μπανάλ - φτωχούλες χώρες Ισπανία και Πορτογαλία.
Και δεν τους πήραμε ακόμα με τις πέτρες! Ξαναψηφίστε τους… που αλλού θα βρείτε τέτοιο κελεπούρι;!
Ασχοληθείτε με σημαντικότερα θέματα όπως π.χ. την εγκυμοσύνη του Ρώμα, το όνειρο τεκνοθεσίας του Καπουτζίδη και το εάν φοράει περούκα ή όχι ο Καρβέλας.
Ασχοληθείτε με το αλαβάστρινο κορμί του Μαγιορκίνη, το τέλειο μαύρισμα του Καρρά και τον πόθο κάθε γυναίκας Σπύρο Μπιμπίλια.
Μην ξεχνάτε να ασχοληθείτε και με τον James Dean της Ελλάδος που κολάζει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας… το σεξ σίμπολ της χώρας… αυτόν που ερεθίζει όλη την Ελλάδα (άνδρες και γυναίκες) από άκρη σε άκρη και τον βλέπουν όλοι με άκρατη λαγνεία! Αυτόν για τον οποίο έχουν γραφτεί ερωτική στοίχοι, ποιήματα και άσματα. Αυτόν που μας πηγαίνει π@πα – κ@λο – και εμπλοκή χωρίς σάλιο και ανάσα!
Ασχοληθείτε με τις χαρές που σας προσφέρουν ο Γιάννης, ο Κώστας και τα άλλα μελαμψά παιδιά της εθνικής μπάσκετ… Με τις ελληνώνυμες ομάδες σας που αποτελούνται επί τω πλείστον από αλλοδαπούς παίκτες…
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 22/08/2022, 18:32 Στα 616,38 ευρώ η μεγαβατώρα στην Ελλάδα- Δεύτερη πιο ακριβή στην Ευρώπη SA"

Δεν υπάρχουν σχόλια