Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ BIS ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!

 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ BIS ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! 23/2/2015 ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ"
Η Γερμανία είναι εταιρεία και το έχουμε αποδείξει άλλωστε. Ακόμα και το διαβατήριο τους γράφει ότι είναι υπάλληλοι. Όταν λοιπόν πήραν την διαχείριση οι αποστάτες Ασκανάζι, παίρνουν την BIS. Θα γίνει χαμός με αυτά τα στοιχεία, γιατί έχω όλα τα στοιχεία ποιος την άνοιξε και ότι τον σκότωσαν τον άνθρωπο. Τι έχει κάνει η BIS; Έχουμε πολλά στοιχεία και πραγματικό συμβόλαιο από την BIS και πραγματικά στοιχεία για το πώς την πήραν οι Ροθτσάιλντ και με ποιο δικαίωμα την πήραν δηλαδή, όπου οι αποζημιώσεις πιστώνονται στην BIS.
Δεν τις δέχονται οι ανθέλληνες Καραμανλήδες, Παπαδρέηδες κτλ. Θυμάμαι και από αναγραφές παλαιότερων, αλλά κι από στοιχεία που έχω ότι έκαναν μια απογραφή στην Ελλάδα από χωριό σε χωριό για όσες καταστροφές είχαν κάνει οι Γερμανοί, γιατί ο Γερμανός ήταν κατακτητής. Έμπαινε στα σπίτια, βίαζε γυναίκες, έπαιρνε κόσμο και τον άφηνε να δουλεύει στα εργοστάσια του. Για παράδειγμα, τα άλογα στο χωριό, δούλευαν 8 ώρες για τους Γερμανούς και μετά το άλογο δούλευε για τον ιδιοκτήτη. Μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μια ολόκληρη Γερμανία ζούσε κλέβοντας και έκανε ό,τι, ήθελε. Και εδώ υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κλοπής και υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι οι Γερμανοί είχαν πολλά χρήματα, γι αυτό πολλοί Γερμανοί γύρισαν πίσω κι έσκαβαν για να πάρουν τον χρυσό τους. Πώς απέκτησαν χρυσό οι Γερμανοί στην Ελλάδα; Γνωρίζετε; Η Ελλάδα, πρέπει να ξέρετε, ότι έκανε 275 μέρες να πέσει, ενώ όλες οι χώρες οι ωραίες, με την τεχνολογία τους για παράδειγμα όπως η Γαλλία, έκανε 6 μέρες. Όλες οι άλλες χώρες έπεσαν γύρω στον ένα μήνα. Όμως έφεραν δύο μεραρχίες για την Ελλάδα και τους καθυστερούμε κοντά έναν χρόνο. Μετά, υπήρχαν οι αντάρτες που όποιον έπιαναν τον εξεφτίλιζαν, ενώ η αστυνομία είχε παραδοθεί στους γερμανούς και με χαμόγελα βλέπουμε να γίνεται η παράδοση. Έτσι οι γερμανοί έπιαναν κόσμο και τα έβαζαν σε ένα σχολείο για να τους πάνε για εκτέλεση.
Οι ρουφιάνοι και οι χαβιέδες που ήταν και πατεράδες κάποιων από αυτών που μας κάνουν τώρα την τιμή να μας κυβερνούν, πήγαιναν στις οικογένειες αυτών που ήταν να εκτελεστούν και για να αφήσουν ελεύθερο τον άνθρωπο τους και να μην τον εκτελέσουν, έπρεπε η οικογένεια να δώσει 10 λίρες, 20 λίρες και τα μοίραζαν μεταξύ τους με τους αξιωματικούς των γερμανών. Στο τέλος, κάποιοι δεν πλήρωναν, γιατί δεν είχαν λεφτά κι έψαχναν όλοι για να σώσουν τον άνθρωπο τους από την εκτέλεση. Δηλαδή, τότε η εκτέλεση είχε γίνει και μπίζνες στην Ελλάδα και ήταν για να μαζευτεί ο χρυσός. Έτσι από τα 500 άτομα, έμεναν 40-50 που δεν είχαν λεφτά, αυτά τα εκτελούσαν. Μέχρι τότε όμως μάζευαν έναν τεράστιο πλούτο που πήγαινε στο ιδιωτικό πουγγί των αξιωματούχων και των προδοτών. Γιατί οι προδότες είχαν πάντα και να φάνε και να πιούνε και είχαν πάντα χρήματα και μετά την απελευθέρωση, άρχιζαν να αγοράζουν κιόλας. Και δεν τους έγδαρε κανείς, αλλά τους προστάτευσαν οι γερμανοτσολιάδες του επόμενου κράτους.
Σήμερα λοιπόν οι αποζημιώσεις έχουν να κάνουν με την καταστροφή, με τα κινητά και τα ακίνητα, αλλά δεν είναι πουθενά την τιμή στον κατάλογο, πόσο κάνει η εκτέλεση; Δηλαδή, στα Καλάβρυτα που σκότωσαν 1500 άτομα, πόσο κάνουν εκείνες οι ψυχές, πόσο τις έχουν κοστολογήσει. Λέμε στους γερμανούς και για τους πιέσουμε, αν θέλετε να είμαστε δίκαιοι και να σφίξουμε και την κοινή γνώμη, ότι τους δικούς μας, τους σκότωσαν νταϊλίκι, δεν είχαν επιλογή. ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 800.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!
Μπορείτε να το καταλάβετε λίγο, για να δούμε σε τι δύσκολη θέση θα έρθουν; Στείλτε λοιπόν αυτούς και βγάλετε εσείς τιμή…για να καταλάβουμε την διαφορά της τιμής! Πόσο έκανε η ψυχή που εκτελούσαν;
ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ; Και μετά την απελευθέρωση, στην κατοχή, όταν έχω 1.000.000 νεκρούς που τους μάζευαν με τα κάρα; Ποιος θα βγάλει την τιμή για αυτούς; Άρα, για ποιες αποζημιώσεις μιλάμε; Βγήκε μια σοβαρή ελληνική κυβέρνηση και να πει: «Τι πληρώνετε εδώ; Το δεντράκι; Μάλιστα, τόσο κάνει! Τον δρόμο;Την γέφυρα; Βέβαια, ανατινάζατε γέφυρες κτλ. Πόσο κάνει η αποζημίωση της χώρας που έμεινε πίσω 5 πίσω; Πόσο θα έβγαζε η χώρα; Καλά! Φέρτε μας πίσω το δάνειο που πήρατε και τώρα πάμε να συζητήσουμε για εγκλήματα πολέμου σαν χώρα. Γιατί έρχεσαι πάλι με το Γ’Ράιχ, σαν καγκελαρία τώρα και μου φτιάχνεις διαβατήριο του Γ’Ράιχ; Πολύ ωραία! Άρα δεν έκλεισες! Εσύ θα πληρώσεις και τα παλιά και τα καινούργια». Πού είναι η σοβαρή κυβέρνηση να το ζητήσει επίσημα; Στείλτε μας 850.000 κάτω και ένα 1.000.000 από την πείνα και μετά συζητάμε πόσο κάνει. Και διαπραγματευτείτε τα χρήματα πόσο κάνουν να τα στείλουμε πίσω…για πάμε! Δεν μιλάτε ε; ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Είτε 500 δις, είτε 1 τρις, ωραία όλα αυτά, αλλά την ζημιά που έκαναν σε όλη την Ελλάδα, στην μάνα μου, στην γιαγιά σας…ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΝΤΑΪΛΙΚΙ; Ποιος ρώτησε μετά τα παιδιά πίσω που έμειναν ορφανά; Στην κατοχή, έχω φωτογραφίες που τους μάζευαν με κάρα, έπεφταν κάτω από την πείνα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ; Θα βγάλει η βρώμικη BIS τιμή; Θα βγάλουν αυτά τα ζώα της Γερμανίας τιμή; Και βλέπω και τα δικά μου εδώ τα εβραϊκά κοθόνια θα χαμογελούν και θα μιλούν για νούμερα; Από πού προκύπτουν τα νούμερα; Για πάρτε την λίστα να δείτε τι έχει μέσα.
Ό,τι έγινε, έγινε, αλλά για όλους αυτούς που τους έχεις βάλει ονόματα στους δρόμους, γιατί να πρέπει να υπάρχουν; Για ποιο λόγο να πρέπει να υπάρχει «λεωφόρος Καραμανλή», αυτού του ανθέλληνα που όλον αυτόν τον θάνατο, τον χάρισε πίσω και τα ξέχασε όλα; Παπανδρέου; Να λέγεται το αεροδρόμιο μου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Κωνσταντινούπολης «Ατατούρκ», δηλαδή τα δύο ξαδέρφια και αφήσαμε τους εβραίους να κάνουν κουμάντο στο αεροδρόμιο μας; Στην Ελλάδα; Στην περιοχή που λέγεται η Παλλάδα Αθηνά; Ας βγουν λοιπόν 5 ιστορικοί να μας πουν την αλήθεια και εμείς θα το δεχτούμε. Αν με πείσουν ότι ο Βενιζέλος είναι καλός άνθρωπος κι έχει κάνει καλό στην Ελλάδα μου, εγώ θα γονατίσω. Θα πω «Ναι, κρατήστε το!». Έχουμε την λεωφόρο Συγγρού, ο οποίος Συγγρός ήταν ένας παλιάνθρωπος που έκλεψε τον χρυσό των Ελλήνων και τον κάναμε την μεγάλη λεωφόρο Συγγρού; Κι όλοι πιστεύουν ότι ο Συγγρός έφτιαξε τον δρόμο; Την λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, την κόβουν και την κάνουν Ελευθερίου Βενιζέλου! Τι γίνεται ρε παιδιά; Δηλαδή, θα τους αφήσετε ακόμα; Βλέπουν οι νεκροί από πάνω ρε παιδιά! Την Πανεπιστημίου, την μεγάλη οδό της Αθήνας, γιατί την έκαναν Ελευθερίου Βενιζέλου; Κι εμείς συμφωνούμε; Και συμφωνεί και η κυβέρνηση; Δεν γίνεται άλλο παιδιά! Τέλος!
Αν αυτά δεν τα καταλαβαίνετε, ή δεν τα καταλαβαίνουν οι συνέλληνες, είναι θέμα επιλογών αγαπητοί μου! Γι αυτό είναι θέμα επιλογής του κάθε Έλληνα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Εγώ προσωπικά και χιλιάδες Συνέλληνες, δίνουμε ιδρώτα ψυχή και το αίμα μας μέχρι τέλους, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Εγώ προσωπικά και αυτοί που ακολουθούν εμένα, δεν μπορώ να ζήσω άλλο σε αυτόν τον δόλιο ψεύτικα πλασμένο κόσμο. Δεν μπορώ!
Δεν ξέρω πώς να ζήσω εγώ και δεν ξέρω που να αφήσω και τα παιδιά μου εδώ. Έχω τέσσερα παιδιά. Αυτό που κάνουμε είναι η ίδια μας η ζωή. Δεν είναι συμφωνία. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ! Για αυτό λέω: σε αυτή την παρτίδα, ή τα παίρνεις όλα, ή τα χάνεις όλα! Σας αρέσει, ή δεν σας αρέσει αυτό είναι το παιχνίδι τώρα! Γι’αυτό χτυπούν όλα μαζί και δεν είναι τυχαίο αυτό. Δεν ξέρω τι περιμένετε σε 20-30 χρόνια και δεν ξέρω πού θα ζήσουν τα παιδιά σας. Δεν μπορούν να ζήσουν και δεν πρέπει να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο…, μα, δεν υπάρχει ανθρωπιά και δεν υπάρχει τίποτα. Γι’αυτό παλεύω και θα παλεύω μέχρι το τέλος! Και δεν έχω αλλάξει από τότε που ήρθα, ούτε ένα χιλιοστό, ούτε από την γραμμή μου, ούτε από την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια